coronavirus

geplaatst in: Algemeen | 0

Het zal niemand ontgaan zijn; de verspreiding van het coronavirus. Ook Ermelo heeft hier nu direct mee te maken gekregen. Via de persberichten van de gemeente wordt iedereen op de hoogte gehouden over de stand van zaken en over de voorzorgsmaatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan. Een van deze maatregelingen is om niet-noodzakelijke bijeenkomsten uit te stellen. Het bestuur van Progressief Ermelo heeft daarom besloten om de geplande Algemene Ledenvergadering van a.s. dinsdag 17 maart niet door te laten gaan.

Wij wensen alle zieken en betrokkenen beterschap en sterkte!

Voor meer informatie over het coronavirus kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid en voor speciaal op Ermelo gerichte informatie kunt u terecht op de website van de gemeente