Bijzondere tijden

geplaatst in: Algemeen | 0

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle bijeenkomsten en vergaderingen voor de gemeenteraad en de fractie voorlopig opgeschort. Dit betekent niet dat er niet gewerkt wordt, want via de vooral thuiswerkende collegeleden en medewerkers van het gemeentehuis worden er nog steeds nieuwe raadsvoorstellen, informatiememo’s en andere ‘zaken die gelezen moeten worden’ in Notubox (het digitale werksysteem voor de gemeenteraad) geplaatst. Het werk voor onze fractie gaat op deze manier toch nog een beetje door. Overleggen doen we via de mail, Whatsapp of per telefoon; niet ideaal, maar het voldoet voor nu.

Afgelopen vrijdagmiddag heeft een groepje van vijf PE-ers (bestuurs- en fractieleden) toch een mogelijkheid gekregen om even samen aan het werk te gaan. De bestelde vaste planten voor de PE-rotonde Horsterweg/Klinkertlaan waren gearriveerd en moesten gepoot worden. De in het najaar gepote bloembollen bloeien inmiddels volop en de gele narcissen brengen gedachten aan verkiezingscampagnes naar boven.

Wij raadsleden zijn uw volksvertegenwoordigers en willen daarom goed bereikbaar zijn voor u als inwoner van Ermelo, ook in bijzondere tijden zoals deze, ook wanneer er geen bijeenkomsten of vergaderingen zijn. Wilt u iets met ons bespreken, delen of ons ergens op attenderen? Neemt u dan contact met ons op door te mailen naar info@progressiefermelo.nl De contactgegevens van de individuele PE-raadsleden vindt u elders op deze website (zie menu ‘mensen’)