Speelgoedactie voor kinderen van de voedselbank

geplaatst in: Algemeen | 2

                            

                                                                                                                                                                               

AANKONDIGING – Niet alle kinderen hebben het geluk om af en toe een cadeautje te krijgen. Dat heeft vaak met geldgebrek te maken. Ook in Ermelo groeien er kinderen op in huishoudens die het financieel moeilijk hebben. Daarom start Progressief Ermelo in overleg met de Stichting Voedselbank een speelgoed inzamelactie. Deze actie start op vrijdag 20 en zaterdag 21 november. Wij staan dan een aantal uren in het centrum. Ook op vrijdag 27 en zaterdag 28 november zijn we in het dorp aanwezig. Wij willen op deze dagen het winkelend publiek uitnodigen om een cadeautje te kopen voor de kinderen van de voedselbank.

Het ingezameld speelgoed wordt daarna door de voedselbank uitgegeven aan gezinnen die moeten rondkomen van een minimum inkomen en die dus niets extra’s te besteden hebben. En voor de goede orde; de cadeautjes zijn niet enkel bedoeld voor het Sinterklaasfeest, maar ook voor verjaardagen in de loop van het jaar.

Steun straks onze actie. U kunt er een kind blij mee maken! (Meer informatie over exacte locaties en tijden volgt later)

2 reacties

  1. Evelien Kars

    Dag Hilly,

    Dank voor je leuke reactie! Het is fijn te zien dat de actie positieve reacties oproept. Ook verschillende ondernemers hebben al een bijdrage geleverd. Hierover binnenkort meer. Met elkaar maken we het mogelijk – ook in deze bijzondere tijden.

    Hartelijke groet, ook namens Alex en Hanneke,
    Evelien