Frans van de Visse, fractievertegenwoordiger

geplaatst in: ​steunfractieleden | 0

Mijn naam is Frans van de Visse, bijna 40 jaar getrouwd met Tineke, trotse vader van 3 mooie volwassen kinderen en opa van 5 prachtige kleinkinderen. We wonen alweer 30 jaar in Ermelo (de tijd vliegt) maar zijn beiden opgegroeid in Amsterdam.

Ooit werkzaam geweest als Marine-officier en daarna, binnen het bedrijfsleven, van engineer naar accountmanager en uiteindelijk algemeen directeur. Jaren werkzaam geweest als regiomanager bij de Dierenbescherming en de laatste jaren actief als schooldirecteur binnen het onderwijs.

Duurzaam & Sociaal zijn waarden die mij aanspreken en waar ik mij graag voor wil inzetten. Deze waarden maken ook deel uit van het gedachtegoed van Progressief Ermelo.  Daarom ben ik lid geworden van PE en heb ik mij in 2020 aangesloten bij de (steun)fractie van Progressief Ermelo, om bij te kunnen dragen aan een duurzame en sociale gemeente. Een gemeente waar we dus al vele jaren met plezier wonen.

E: f.vandevisse@ermelo.nl