Kandidatenlijst vastgesteld

geplaatst in: Algemeen | 0

De Algemene ledenvergadering van Progressief Ermelo heeft afgelopen dinsdag de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld. Zoals verwacht staat Evelien Kars op de eerste plaats en treedt daarmee in de voetsporen van Anneke Knoppert, de huidige fractievoorzitter van Progressief Ermelo. Anneke heeft besloten om na 10 jaar raadslidmaatschap niet meer in de raad te willen terugkeren.

Evelien Kars maakt op dit moment al deel uit van de raadsfractie evenals René Arts, nummer 2 op de kandidatenlijst. Twee van de huidige fractievertegenwoordigers, Lida Veenstra en Frans van de Visse bezetten de plaatsen 3 en 4 op de lijst. De plaatsen 5 en 6 worden ingenomen door twee “nieuwe” mensen, Bert Visser en Rob Onderweegs. De eerste zes vormen zo een mooie mix van ervaring en nieuwkomers.

In de huidige raadsperiode heeft Evelien zich laten kennen als een enthousiast en kundig raadslid, voortdurend op zoek naar samenwerking met andere fracties, zowel binnen als buiten de coalitiepartijen.  Zij heeft het raadslidmaatschap lange tijd gecombineerd met haar werk als manager bij de Stichting peuterspeelzaalwerk. Sinds kort werkt zij bij een bedrijf op het gebied van innovatieve opslag van duurzame energie. Kortom, Evelien is van vele markten thuis en zet die ervaring graag in als lijsttrekker van Progressief Ermelo.

Kandidatenlijst Progressief Ermelo voor de  gemeenteraadsverkiezingen 2022

 1. Evelien Kars
 2. René Arts
 3. Lida Veenstra
 4. Frans van de Visse
 5. Bert Visser
 6. Rob Onderweegs
 7. Astrid Meier
 1. Aad Bezemer
 2. Bea Van ’t Hul 
 3. Bjarne Sinneker 
 4. Jan Betten
 5. Eelco de Lange
 6. Jacco Duel
 7. Ivio Damming 
 1. Marlous Arts 
 2. Hanneke de  Heij
 3. Hans Ligtermoet
 4. Liesbeth Bronkhorst
 5. Dirk de Vries Reilingh 
 6. Anita Kiers
 7. Herman Bolhuis
 1. Maarten Mestrom
 2. Be de Vries
 3. Pim Engelsman
 4. Rein Tanis
 5. Laurens Klappe
 6. Alex Kleijnen 
 7. Anneke Knoppert