Wethouderskandidaat

geplaatst in: Algemeen | 0

Progressief Ermelo wil de ingezette bestuurlijke vernieuwing voortzetten. Dit betekent niet alleen dat we de inwoners zoveel mogelijk bij de plannen en besluiten van de gemeenteraad willen blijven betrekken, maar ook dat we voor een kandidaat-wethouder zo breed mogelijk willen kijken.

Als wij in het college komen, willen wij de beste kandidaat op onze portefeuille. Een wethouder die van buiten Ermelo komt, behoort wat Progressief Ermelo betreft dan ook tot de mogelijkheden. Om met mogelijke kandidaten in gesprek te kunnen gaan, moet al wel duidelijk zijn of we in het college komen en wat de portefeuilleverdeling zal zijn. Dat is pas bekend als er na de verkiezingen een nieuwe coalitie is gevormd.

Omdat dit alles de nodige tijd zal kosten, zijn we blij dat onze huidige wethouder Laurens Klappe bereid is om –als Progressief Ermelo in het college komt- tijdelijk plaats te nemen in het nieuwe college. Hij treedt dan terug wanneer wij zijn opvolger kunnen presenteren.

De beste persoon op de beste plaats, dát vinden wij belangrijk!