Frans van de Visse, raadslid

geplaatst in: Algemeen, Raadsleden | 0
 Al weer ruim 30 jaar woonachtig in Ermelo en al bijna veertig jaar getrouwd met Tineke van de Visse – Jagerman, vader van drie mooie jongvolwassenen en opa van vijf prachtige kleinkinderen. Mijn achtergrond is divers, eerst 12 jaar bij de marine en daarbij veel van de wereld gezien. Vervolgens binnen het bedrijfsleven gewerkt als manager  binnen de automatisering, diesel bouw, spoormarkt, infra en utiliteit. Vervolgens de overstap gemaakt naar de Dierenbescherming en uiteindelijk naar het onderwijs. Nu ik klaar ben met werken vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor een leefbare wereld en meer sociale gelijkheid. Daarbij gaan (hoe kan het ook anders als opa) kinderen mijn aan het hart. Mensen zien mij als een vriendelijk, sociaal mens. Iemand die goed kan luisteren en  betrokken is. Daarnaast ben ik ook iemand die vecht voor zijn idealen en daarbij heel lang doorgaat. De komende raadsperiode wil ik mij als Raadslid, inzetten voor het belang van de sociaal zwakkeren en het behoud van de fijne leefomgeving  in Ermelo.
  • Frans van de Visse
  • f.vandevisse@ermelo.nl
  • 06 – 107 903 43