Lida Veenstra, raadslid

geplaatst in: Raadsleden | 0

Samen met mijn man en drie dochters woon ik sinds 2004 in Ermelo. In 2019 ben ik fractievertegenwoordiger geworden voor Progressief Ermelo. Ook werk ik als ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad van een grote GGZ-organisatie in Overijssel.

Ik heb een juridische achtergrond en dat biedt een mooie aanvulling op het team van Progressief Ermelo. Bijna dagelijks ben ik in het bos te vinden met de hond, en iets minder vaak op de mountainbike. Ik zing bij Kleinkoor Caprice.

Ik zie dat de ambitie van PE-ers is gericht op de samenleving en dat de persoonlijke ambitie daarin volgend is. En zo moet het ook zijn. Als inwoner van Ermelo hoop ik dat er raadsleden zijn die zich met tijd, interesse en gezond verstand willen inzetten voor de samenleving. Ik hoop dat er politici zijn die het aandurven om verder te kijken dan vier jaar, en daarbij handelen vanuit de waarden waar zij voor staan. Zo’n raadslid zou ik zelf willen zijn.

  • Lida Veenstra
  • l.veenstra@ermelo.nl
  • 06 – 209 449 86