René Arts, raadslid

geplaatst in: Raadsleden | 0

Ik werk als ambtelijk secretaris van twee ondernemingsraden, en als klachtenbemiddelaar bij ’s Heerenloo. Daarvoor heb ik lang als groepsleider en als activiteitenbegeleider gewerkt. Al vele jaren ben ik binnen Progressief Ermelo actief.

Verder woon ik vanaf mijn 6e jaar in Ermelo  Ik ben getrouwd en heb 2 dochters die inmiddels al niet meer thuis wonen. Hobby’s zijn onder andere lezen, lekker eten en wandelen.

Wat ik de komende periode hoop te bereiken is een met nieuwe mensen snel goed functionerende fractie die goed kan samenwerken en toegankelijk is voor iedereen, dus zowel in als buiten de politiek. Verder hoop ik meer sturing te geven op het brede terrein van sociale onderwerpen. Hiervoor zal samenwerking met partijen uit omliggende gemeenten maar ook met deskundigen vanuit zorg en welzijn in Ermelo nodig zijn. Daarnaast hoop ik de behaalde successen beter voor het voetlicht te kunnen brengen.

Ik heb er veel zin in om met de, grotendeels vernieuwde ploeg, aan de slag te gaan.

  • René Arts
  • r.arts@ermelo.nl
  • 06 – 270 805 04