Rob Onderweegs, fractievertegenwoordiger

geplaatst in: Steunfractieleden | 0
Rob Onderweegs

Vader van twee kinderen, Yuri en Aniek, die ik samen met mijn vrouw Maud probeer een zo’n mooi mogelijke toekomst te bieden.

Geboren en getogen Ermeloër, sociaal, links en al jaren verbaasd over de uitholling van publieke diensten in Nederland. De zorg, onderwijs, sociale zekerheid en huisvesting, Nederland is er niet beter op geworden.

Als voormalig sales- en projectmanager, denk ik dat ik een goede toevoeging ben voor Progressief Ermelo en daarmee voor Ermelo. Zeer breed inzetbaar, doelgericht en gedreven. Op bovenstaande onderwerpen geïnteresseerd maar vooral gemotiveerd om vooruitgang te boeken. 

Ik ga er alles aan doen om de komende uitdagingen aan te pakken en op te lossen, het sociale gedachtengoed weer prominent op de kaart te zetten en een véél hogere betrokkenheid tussen inwoners en politiek te realiseren.

  • Rob Onderweegs
  • r.onderweegs@ermelo.nl
  • 06 – 216 085 31