Enquête zondagopenstelling

geplaatst in: Algemeen | 10

Zoals u misschien in de media heeft gezien, heeft Progressief Ermelo een onderzoek over de zondagopenstelling onder winkeliers gehouden. Het onderzoek is onderaan de pagina te downloaden.

Naast dit onderzoek, zouden we ook graag de mening van de inwoners van Ermelo vernemen. Hiervoor hebben we een online enquête geplaatst. Wilt u een koopzondag? Wilt u de supermarkten op zondag open? Of vindt u dat de winkels op zondag gesloten dienen te blijven.

Het zou mooi zijn als we, met respect voor ieders levensovertuiging, een keuze kunnen maken waarbij we de wensen van zoveel mogelijk inwoners kunnen vervullen.

Naast de enquête waarvan de link onder dit bericht te vinden is, staat Progressief Ermelo op zaterdag 11 juni tussen 13:00 uur en 16:00 uur op het Pauwenplein om uw mening te horen.

Klik op deze link om de enquête in te vullen: http://nl.surveymonkey.com/r/M7WHDMR

10 reacties

 1. Anita Kiers

  Het zou prettig zijn als enkele supermarkten zondagmiddag open zouden gaan

  • Rene Arts

   Dat vinden vele Ermeloers. Dank voor je reactie.

 2. Be de Vries

  Bij de afweging inzake dit vraagstuk….lijkt het mijn belangrijk dat de Ermelose ondernemers/winkels een grote invloed krijgen in de politieke besluitvorming….en dan met name..de kleine ondernemers/winkeliers

  • Rob Onderweegs

   Vandaar ook deze enquête. Ook goed om te kijken naar het verschil tussen de wensen van de supermarkten en die van de overige winkels. Gr. Rob

 3. Ron

  van mij hoeft die zondagopenstelling niet . niet uit religieuze overwegingen. wel omdat ik kleine winkeliers ook hun rustdag gun, en ik vind het lekker rustig om niet altijd alles aan consumentenspul bij de hand te hoeven hebben.
  zo’n 24-uurs economie daar worden we met z’n allen een beetje overspannen van, toch? steeds meer, steeds sneller pffff. consuminderen zou de wereld goed doen.

  • Rob Onderweegs

   Daarom is het goed om zo’n enquête eens te houden. Er is bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen de winkels en supermarkten. We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Gr. Rob

 4. Jacco H

  Even los van wat je er van mag vinden.. deze vragenlijst is erg sturend en jullie zoeken duidelijk een bepaald beeld.

 5. Dieneke

  Een enquête onder de Ermelose bevolking is top! Maar:
  1. Deze vragenlijst is erg sturend
  2. Vraag ook de Ermelose ondernemers, en dan met name de kleine zelfstandigen.

  • Rene Arts

   Veel kleine ondernemers zijn bevraagd.