Opening Voedselbank 

geplaatst in: Algemeen | 0

Door Frans van de Visse – Donderdag 3 november mochten we ’s morgens weer ondersteunen bij de Voedselbank. 

Tweemaal per jaar zijn Progressief Ermelo samen met de Christen Unie Ermelo actief betrokken bij het bevoorraden van de Voedselbank met een ploegje van ongeveer 8 mensen. Een leuk en sociaal initiatief indertijd opgezet door ons voormalig Raadslid Alex Kleijnen. 

Het is nu al jaren een waardevol terugkerend contact tussen de voedselbank Putten- Ermelo- Harderwijk  en de politiek van Ermelo. 

We waren dit keer snel klaar omdat niet alles ingeruimd kon worden, zodat er voldoende ruimte was voor de officiële opening van de nieuwe locatie van de Voedselbank, ook 3 november in de middag. Hierbij zorgde de burgemeester van Harderwijk  voor het doorknippen van het lint.