Wilt u een van de raadsleden spreken?

Progressief Ermelo is het hele jaar door bereikbaar voor inwoners van Ermelo die iets willen bespreken. Uit ervaring is gebleken dat veel mensen de voorkeur geven aan een persoonlijke ontmoeting. Daarom houdt Progressief Ermelo al jaren een spreekuur.

PE loopt met u mee! Het lijkt wel een verkiezingsslogan, maar dat is het niet. Door Corona is een aantal dingen minder goed te regelen, zoals ons politieke spreekuur. Het spreekuur is voor ons als raadslid een goed moment om met u in gesprek te komen over iets dat u belangrijk vindt. We snappen dat iedereen wat voorzichtig is, terwijl er nu juist zoveel speelt en een gesprek veel opheldering kan geven.

Dus hebben we iets bedacht om toch goed met u in gesprek te kunnen: we gaan aan de wandel. Met u. Om tijdens het wandelen te praten over een onderwerp dat u belangrijk vindt. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten: wij horen wat er speelt en we zetten de nodige stappen terwijl we genieten van het moois van Ermelo. En het belangrijkste: u kunt aan ons uw verhaal kwijt.

Wie wil? Het mag over van alles gaan! Over de sportvereniging, de basisschool, het groenonderhoud, de fietspaden, welzijnswerk, leegstaande winkels, woningbouw, Corona, en ga zo maar door…

En uiteraard houden we ons aan de Corona voorschriften. U kunt zich aanmelden via info@progressiefermelo.nl  of u kunt bellen naar onze fractievoorzitter Evelien Kars (06-34929818). Wij zijn benieuwd! Tot gauw.

PS: wilt u liever niet wandelen, maar wel met ons in gesprek? Dat kan uiteraard ook! Geheel Corona proof!

Progressief Ermelo ontmoet u graag!