Chaotische verkeerssituatie rond McDonalds

geplaatst in: 1999 | 0

Progresief Ermelo roept de gemeente, de recreatiegemeenschap Veluwe en McDonalds op om gezamenlijk maatregelen te bespreken die de verkeerssituatie rond McDonalds moeten verbeteren. De hamburgergigant trekt zoveel publiek dat er tijdens de top-tijden verkeersonveilige sitiaties ontstaan. Met name fietsers en voetgangers lopen dan risico’s. Auto’s blokkeren fietspaden en parkeren op plaatsen die hiervoor niet geschikt zijn. Door een te groot aantal auto’s loopt het verkeer met name rond de McDrive vast. Dit leidt tot chaotische toestanden. Progressief Ermelo maakt zich zorgen over de toekomst van de omgeving Strand Horst. Onlangs maakte de recreatiegemeenschap bekend nog meer verkeersaantrekkende activiteiten naar Strand Horst te willen halen, zoals een klimwand en een wildwaterbaan.