Kleurwedstrijd Progressief Ermelo

geplaatst in: nieuws | 0

Onder het motto ‘maak de Ermelose hei nog mooier’ schrijft Progressief Ermelo een kleurwedstrijd uit voor kinderen tot en met 12 jaar. De kleurplaat is een cartoon van Cor Versteeg waarop op de hei oefenenende miliairen en geschrokken schapen te zien zijn. De drie hoofdprijswinnaars kunnen voor € 50 speelgoed uitzoeken. Er is altijd prijs, want alle kinderen die hun kleurplaat op 4 maart bij de verkiezingskraam van Progressief Ermelo in de Enk komen inleveren, mogen daar sowieso een keer in de grabbelton grabbelen. De kleurplaat wordt in de week van 25 februari tot 3 maart huis aan huis verspreid, ingevouwen in de verkiezingskrant van Progressief Ermelo. Wie de kleurplaat niet gekregen heeft of meerdere exemplaren per adres wil hebben, kan een mailtje sturen naar info@progressiefermelo.nl. Inleveren kan ook op Pastorieweg 1. Uiterste inleverdatum is 7 maart. 

Je kunt de kleurplaat ook hier downloaden als PDF-bestand en afdrukken op je printer.

PE verkiezingskraam

verkiezingskraam op de Enk op 25 februari en 4 maart