Mening over bezuinigingen? Vertel het PE!

geplaatst in: Algemeen | 0

Progressief Ermelo wil graag de mening van de Ermelo‘ers horen. Daarom staat PE zaterdag 25 september weer in het dorp. Dit keer is het onderwerp de bezuinigingen waar de gemeente de komende jaren voor staat. De partijleden zijn te vinden op het Pauwenplein en bij de Boni, op beide locaties van 11.00 tot 14.00 uur. Welke keuze maken de inwoners als ze het gemeentelijke geld maar één keer kunnen uitgeven? En als er te weinig geld is voor alle onderwerpen? Dat kunnen ze laten zien door vijf muntjes te verdelen over meerdere onderwerpen. De fractieleden van Progressief Ermelo gaan vervolgens graag in gesprek waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Progressief Ermelo wil horen wat er leeft. Daarom staat PE enkele keren per jaar op een plek in het dorp waar de partij in gesprek gaat met de inwoners. Wilt u wel wat kwijt aan PE, maar bent u zaterdag niet op één van beide locaties? Mail dan naar info@progressiefermelo.nl. Of bel met één van de raadsleden, de gegevens staan op www.progressiefermelo.nl.