2 april in het dorp

geplaatst in: 2011 | 0

Mening over bezuinigingen? Vertel het PE!

Progressief Ermelo wil graag de mening van de Ermelo‘ers horen. Daarom staat PE komende zaterdag 2 april weer in het dorp. Het onderwerp waarover de PE-leden graag met inwoners in gesprek gaan zijn de bezuinigingen waar de gemeente de komende jaren voor staat. PE is te vinden op het Pauwenplein en bij Albert Heijn, op beide locaties van 11.00 tot 14.00 uur.

Enkele maanden geleden waren de bezuinigingen ook het onderwerp toen PE in het dorp stond. Inmiddels is er meer bekend over de voorstellen voor de bezuinigingen. Daarom willen de PE-leden graag verder in gesprek hierover. Welke keuzes maken de inwoners en waarom maken ze deze keuzes?

Progressief Ermelo wil horen wat er leeft. Daarom staat PE enkele keren per jaar op een plek in het dorp waar de partij in gesprek gaat met de inwoners. Wilt u wel wat kwijt aan PE, maar bent u zaterdag niet op één van beide locaties? Mail dan naar info@progressiefermelo.nl. Of bel met één van de raadsleden, de gegevens staan op www.progressiefermelo.nl.