PE enquêteert

geplaatst in: Algemeen | 0

10 april 2013 – Via de gemeentepagina’s in het Ermelo’s Weekblad doet de gemeente Ermelo een dringende oproep aan haar inwoners hun mening te geven over de verkeersafwikkeling in Ermelo: zie www.ermelo.nl/wegcategorisering.
Progressief Ermelo (PE) speelt hier op in door de burger persoonlijk zijn of haar mening te vragen. “De komende maanden staat er veel te gebeuren op het gebied van het verkeer in Ermelo. Dit jaar zal in de raad het Gemeentelijk Verkeers en Vervoersplan (GVVP) aan de orde komen. In dit plan zullen voor de komende jaren de hoofdlijnen worden vastgesteld daar waar het gaat om de verkeersveiligheid en de verkeersafwikkeling.
Genoeg reden voor Progressief Ermelo om zaterdag 13 april van 11.00 tot 14.00 uur een enquête te houden op het Pauwenplein en bij de Boni aan de Herderlaan.”