En dat vind ik! – Anneke Knoppert

geplaatst in: Algemeen, En dat vind ik | 0

Hoewel de gemeenteraadsverkiezingen pas op 19 maart 2014 gehouden worden, is Progressief Ermelo (PE) alweer begonnen met de voorbereidingen hiervoor.

Op dit moment zijn wij bezig met het samenstellen van het verkiezingsprogramma. Wat willen wij bereiken op het gebied van welzijn, wonen, milieu, verkeer, cultuur en sport? En hoe zorgen wij ervoor dat het sociale en groene karakter van Ermelo behouden blijft in deze tijd van bezuinigingen? Voor ons belangrijke zaken.
En wat vindt u belangrijk? Om dit te weten te komen praat PE zoveel mogelijk met u als inwoner: zo staan wij een paar keer per jaar in het dorp om vragen te stellen over specifieke onderwerpen; iedere maand nodigen wij een organisatie of vereniging uit in onze fractievergadering; wij gaan regelmatig op werkbezoek; ieder jaar organiseren wij een politieke fietstocht en maandelijks houden wij een spreekuur. Via onze website  www.progressiefermelo.nl  houden wij u op de hoogte van al onze activiteiten en kunt u lezen hoe u contact op kunt nemen met onze raadsleden.

Immers, om u zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen in de gemeenteraad wil PE weten wat voor u belangrijk is. Laat uw stem horen, niet alleen met de verkiezingen maar het hele jaar door.
“En dat vind ik…”