Progressief Ermelo gaat voor groen en sociaal

geplaatst in: Algemeen | 0

ERMELO – Leden van Progressief Ermelo hebben het verkiezingsprogramma ‘Kies voor een sociaal en groen Ermelo’ vastgesteld. De komende jaren verandert er veel in Ermelo. Deze veranderingen zijn het gevolg van keuzes die de landelijke politiek maakt. Zo krijgt de gemeente bijvoorbeeld in 2015 nieuwe taken op het gebied van werk, zorg en jeugd. Daar krijgt de gemeente minder geld voor dan dat voorheen op landelijk en provinciaal
niveau beschikbaar was. Het is nog niet duidelijk wat alle nieuwe ontwikkelingen betekenen voor Ermelo en haar inwoners. Eén ding lijkt echter wél duidelijk: de gemeente zal meer moeten doen met minder geld. Dat dwingt tot het maken van duidelijke keuzes. Wat willen we bereiken met het beschikbare geld? Vanuit dat perspectief maakt Progressief Ermelo voor de komende jaren een duidelijke keuze: sociaal en groen!