En dat vind ik! – Anneke Knoppert

geplaatst in: Algemeen, En dat vind ik | 0

December; voor de meeste mensen een maand vol drukte en gezelligheid. Sinterklaas, Kerst, Oudejaarsavond. Buiten is het koud en ’s middags wordt het al vroeg donker. Tijd voor speculaas, kerstkransjes en oliebollen. Tijd voor de kachel, de kerstboom en mooie films. Tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar.
Maar ook tijd om vooruit te kijken. Het wordt voor de fractie van Progressief Ermelo een druk en spannend voorjaar. Op 19 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen en voor het zover is moet er nog veel gedaan worden. Het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst worden half december vastgesteld door onze leden. Ons campagneteam is druk bezig met het organiseren van de campagne, het ontwerpen van posters, het maken van de verkiezingskrant en nog veel meer dingen. Dit allemaal om zo goed mogelijk te kunnen uitleggen aan u als kiezer waar Progressief Ermelo voor staat; waar wij ons voor zullen inzetten, wat wij voor u willen bereiken. Wij willen u een eerlijk verhaal vertellen; het niet mooier voordoen dan het is. Maar bovenal willen wij Ermelo sociaal en groen houden!
 Ik wens u namens de hele fractie van Progressief Ermelo een fijne decembermaand toe gevuld met familie, vrienden en gezelligheid!

“En dat vind ik!”