Aangenaam: Bea van ’t Hul

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0

De nieuwe gemeenteraad kent een aantal nieuwe raadsleden, mensen die voor het eerst in de gemeenteraad van Ermelo zitten. De komende weken stellen zij zich aan u voor. (gepubliceerd op de gemeentepagina in het Ermelo’s Weekblad van 7 mei 2014)

Wie bent u?
Mijn naam is Bea van ‘t Hul, 50 jaar , sinds 1988 woon ik  in Ermelo, samen met mijn partner en zonen. Als  actief “sportgezin” zijn we meerdere keren per week op voetbalveld, korfbalveld en hardlopend op de heide te vinden.

In het dagelijks leven werk ik als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Fornhese Kinder & jeugd psychiatrie aan de Horsterweg.

Waarom heeft u zich verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraad?
Na een politiek rustige periode ben ik sinds 2012 weer actief, het begon weer te kriebelen toen me duidelijk werd hoeveel veranderingen er op ons afkomen als burgers rondom de zorg, welzijn en werk: het raakt ons allemaal. Ik wil mijn kennis en kunde inzetten gericht op een zo goed en eerlijk mogelijk beleid voor de mensen die hier links- of rechtsom mee te maken hebben of krijgen.

Wat wilt u bereiken voor Ermelo de komende vier jaar?
Een (begin van) integratie van “sport en sociaal”. Sportactiviteiten in de breedste zin van het woord zijn mijn inziens een geweldig middel voor jong en oud om mee te doen in Ermelo: bewegen, maar ook na afloop een bak koffie nemen, even bijpraten en contacten opdoen.

Wat voor type raadslid bent u? Hoe zullen de inwoners van Ermelo u leren kennen?
Samenwerkend, praktisch ingesteld, inwoners zullen me buiten zien, op het sportveld, in het dorp en bij (belangen-) verenigingen op bezoek.