Volle bak in de Baanveger

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0

Vorige week woensdag was er in De Baanveger een voorlichtingsbijeenkomst over de zorg.
Maar liefst zo’n 130 senioren waren aanwezig. Ons fractielid Alex Kleijnen, inmiddels óók bijna senior, was als toehoorder aanwezig. Gezien de talrijke opkomst mag je stellen dat het onderwerp sterk leeft. Ermelose ouderen willen weten hoe het met de zorg straks, als de gemeente erover gaat, verder gaat.

Een prima initiatief dus dat de SWOE en de Samenwerkende Bonden voor Ouderen Ermelo een dergelijke informatie bijeenkomst organiseerden. Voor ons als politiek en voor het gemeentebestuur in het bijzonder extra zaak om al die veranderingen in het sociale domein goed te regelen en te communiceren. Wat dat laatste betreft, was de bijeenkomst in De Baanveger een goede start ten voorbeeld.