En dat vind ik! – René Arts

geplaatst in: Algemeen, En dat vind ik | 0

Als fractievoorzitter van Progressief Ermelo ben ik tevreden over het resultaat. Wij zien veel van onze sociale en groene speerpunten terug in het coalitieprogramma. En onze wethouder gaat zich weer met een groot deel van de ‘zorgonderwerpen’ bezig houden. Ik wil ook eerlijk zijn. Tenslotte ben ik niet  gekozen om mooie verhalen te vertellen.

Als gemeente zijn we genoodzaakt om minder uit te geven. We krijgen minder geld en gaan de lasten voor de burgers niet verhogen. De komende jaren zullen zowel mensen als organisaties hier wat van gaan merken. Veel zaken die de gemeente vaak als vanzelfsprekend deed, zullen nu op een andere manier gedaan moeten worden. Ook krijgt de gemeente nieuwe taken op het gebied van zorg die met minder geld gedaan moeten worden.
Die taken kunnen we alleen goed aanpakken in samenwerking met de hele gemeenteraad, met organisaties, maar vooral met u als burger van Ermelo. Ik sta open voor reacties en suggesties!

En dat vind ik!