Een extra cadeautje voor de sPEelgoedinzamelingsactie

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0


Welk kind verdient er nu geen cadeautje op zijn of haar verjaardag? Dit is het uitgangspunt voor de eerste sPEelgoedinzamelingsactie voor de Voedselbank die op zaterdag 22 november door Progressief Ermelo gehouden wordt in het centrum van Ermelo.

In de tijd van het jaar dat er veel cadeautjes gekocht en gegeven worden, wil de fractie van PE vast vooruit denken. Voor kinderen van gezinnen die gebruikmaken van de Voedselbank is het namelijk helemaal niet zo vanzelfsprekend dat zij een verjaardagscadeautje krijgen, terwijl dit toch eigenlijk wel zo zou moeten zijn.

Leden van PE zullen daarom van 10.00 tot 16.00 uur op een aantal plaatsen in het centrum staan om het winkelend publiek te vragen een extra cadeautje voor kinderen t/m 12 jaar te kopen om te doneren aan de Voedselbank. De cadeautjes kunnen afgegeven worden bij deze PE-ers, maar u kunt ze ook brengen naar de PE-tent op het Pauwenplein waar u verwelkomd wordt met warme chocolademelk en speculaas.
Het zou fijn zijn als wij met z’n allen de Voedselbank kunnen verblijden met een grote hoeveelheid cadeautjes zodat zij, op hun beurt, het komende jaar ‘hun’ kinderen blij kunnen maken met een verjaardagscadeautje!