Maandag 24 november spreekuur PE

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0

Vindt u dat het Raadhuisplein helemaal autovrij moet worden of moeten er aan de zijkanten toch parkeerplaatsen komen? Eind van de maand moet de gemeenteraad hierover een beslissing nemen.

De fractie van Progressief Ermelo vraagt zich af hoe u als inwoner van Ermelo denkt over de
inrichting van het Raadhuisplein. Wordt het een zo groen mogelijk plein met volop ruimte voor bankjes en misschien wel een fontein en zelfs een vast podium; kortom, een echt Cultuurplein?  Of moet het een praktisch ingericht plein worden met aan beide zijkanten een rij bomen met daartussen 35 parkeerplaatsen? Wij horen graag uw mening en nodigen u daarom uit voor ons  spreekuur op maandag 24 november van 19.00 tot 19.30 uur in de hal van de Dialoog.

Progressief Ermelo is het hele jaar door bereikbaar voor inwoners van Ermelo die iets willen bespreken. Uit ervaring is gebleken dat veel mensen de voorkeur geven aan een persoonlijke ontmoeting. Daarom houdt Progressief Ermelo al jaren een spreekuur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn op het spreekuur te komen, laat dan uw mening weten via fractievoorzitter René Arts, tel. 06-27080504 of  HYPERLINK “mailto:rene.arts@live.nl” rene.arts@live.nl.