En dat vind ik! – René Arts

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0

Natuurlijk moet je als raadslid veel lezen, vergaderen en besluiten nemen. Dat zullen de meeste mensen begrijpen.
Maar zelf vind ik dat je meer zou moeten doen om een goed raadslid te zijn.
Het besef dat je gekozen bent door inwoners van Ermelo moet aanwezig zijn. Het is belangrijk dat een raadslid aanspreekbaar is op zijn (of haar) handelen en open staat voor opmerkingen en vragen. Dat is trouwens niet hetzelfde als iedereen gelijk geven. Binnen Ermelo bestaan verschillende meningen en je kunt het niet iedereen altijd naar de zin maken. Wel kun je alle meningen serieus nemen, dus luisteren.

Als fractie van Progressief Ermelo proberen we hier concreet invulling aan te geven door een aantal keren per jaar in het dorp zichtbaar aanwezig te zijn.
Zo stonden we zaterdag 22 november in het dorp om speelgoed in te zamelen voor kinderen van wie de ouders bij de voedselbank komen. Ook het komend jaar zullen wij een aantal activiteiten doen in het dorp. Dit om te laten zien dat we ook praktisch invulling geven aan waar we voor staan als partij. Maar ook om laagdrempelig en aanspreekbaar te zijn voor de Ermeloërs.

En dat vind ik!