Raadslid Bea van ’t Hul keert niet terug na verkiezingen

geplaatst in: Algemeen, verkiezingen 2018 | 0

Het bestuur van Progressief Ermelo heeft de concept-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 bekendgemaakt. Hoewel de lijst pas tijdens de ALV op 23 oktober door de leden van Progressief Ermelo definitief zal worden vastgesteld, lijkt de positie van lijstduwer wel al vast te staan.

Raadslid Bea van ’t Hul zal niet terugkeren in de raad na de verkiezingen. Haar baan als gespreksvoerder Jeugdhulp bij de gemeente Barneveld vraagt zodanig veel tijd en aandacht dat dit werk niet meer goed te combineren is met het raadslidmaatschap. Om haar blijvende betrokkenheid met de partij aan te geven zal zij zich nu inzetten als lijstduwer bij de verkiezingen. De verwachting is dat de leden van PE haar deze bijzondere positie van harte zullen gunnen.

Overigens blijft Bea tot aan de verkiezingen haar taken als raadslid met de haar kenmerkende inzet vervullen.