Versterking voor de fractie

geplaatst in: Algemeen | 0

Ze draaiden al enige tijd mee in de steunfractie maar zijn in de raadsvergadering van 26 april jl. officieel beëdigd als fractievertegenwoordiger: Aad Bezemer en Ivio Damming. Beiden stonden ze op de kandidatenlijst voor de afgelopen verkiezingen. Aad is deskundige op het gebied van duurzaamheid en zal zich hier logischerwijs vooral op gaan richten. Ivio zal zich voor een groot deel bezighouden met onderwerpen op het gebied van ruimte en verkeer.

Een fractievertegenwoordiger is geen raadslid, maar mag wel het woord voeren in de commissievergaderingen en kan hiermee de raadsleden veel werk uit handen nemen. Bovendien zijn fractievertegenwoordigers goed ingewerkt mochten ze op enig moment (bijv. bij ziekte of na de volgende verkiezingen) raadslid worden.