Bestuursperikelen

geplaatst in: Algemeen | 0


Als u bij het lezen van deze kop verwacht te lezen dat er wat mis is in het bestuur van Progressief Ermelo, dan moet ik u teleurstellen, maar heb ik wel mijn doel bereikt. Ik wil u namelijk informeren over de wijzigingen die er recent in het bestuur hebben plaats gevonden.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering gehouden op 27 maart jl. heeft Hans Ligtermoet na bijna 10 jaar zijn functie als voorzitter neergelegd. Hans wil de komende jaren met zijn vrouw Lucie vooral gaan reizen, als het kan met een mooi schip. Dat is begrijpelijk niet te combineren met het voorzitterschap van PE. Bij het afscheid heeft Laurens Klappe mooie woorden gesproken en vooral de bruggenbouwersfunctie van Hans geroemd. Of alle schippers van bruggenbouwen houden weet ik niet, maar Hans in ieder geval wel!

Het bestuur heeft Bea van ’t Hul voorgedragen als nieuwe voorzitter, de aanwezige leden konden daar van harte mee instemmen.

De vergadering kon vervolgens Liesbeth Bronkhorst als nieuw bestuurslid verwelkomen. Liesbeth is in Ermelo opgegroeid op het ruitersportcentrum De Bronkhorst van haar ouders en sinds enige tijd werkzaam in Almere voor de Stichting Stad & Natuur. 

Dit betekent dat het bestuur van PE met Jan Betten als penningmeester en Aad Bezemer als algemeen lid nu uit vier personen bestaat. Bea: “Nog een vijfde lid erbij zou mooi zijn”.