Aanbiedplaatsen containers in Retiefstraat en De la Reystraat.

geplaatst in: Algemeen | 0

Door René Arts – In de digitale media stond een stuk over de wens van afvalverwerker Remondis voor nieuwe aanbiedplaatsen van containers in de Retiefstaat en De La Reystraat. Ook hebben diverse bewoners contact met ons opgenomen en zijn wij uiteraard zelf gaan kijken. Daarna is er contact geweest met de verantwoordelijk wethouder. Dinsdag is er een bespreking binnen het gemeentehuis en woensdag komt er meer informatie over het vervolg.

Er wordt nu verder even geen actie genomen aan De La Reystraat. Aan de Retiefstraat is al begonnen met de aanleg, daar is vooraf overleg over geweest met aanwonenden. In april hebben bewoners van de Retiefstraat een brief gehad (die niet al te duidelijk was). Overigens wordt er groen teruggeplaatst, dat is al wel duidelijk. Wat ook duidelijk is, is dat er in de communicatie met de omwonenden iets niet goed is gegaan. Een inhaalslag voordat er vervolgacties plaats vinden is noodzakelijk volgens Progressief Ermelo.