Evelien Kars, fractievoorzitter

geplaatst in: Raadsleden | 0
Evelien Kars

Sinds de zomer van 2017 maak ik onderdeel uit van Progressief Ermelo, en vanaf 2018 in de raad. Een inhoudelijk sterk en fijn team met deskundige mensen.

Mijn grootste drive om destijds de politiek in te gaan is: keuzes begrijpen en vervolgens uitleggen. In plaats van kritiek leveren vanaf de zijlijn. Deze drive is er nog steeds – zeker met alle bezorgde en kritische inwoners. Het spanningsveld tussen je gehoord voelen en gelijk krijgen is daarbij een grote uitdaging.

Verder werk ik drie dagen per week bij een bedrijf dat staat voor schone en betaalbare energie voor iedereen. Ben ik moeder van drie kinderen in de leeftijd van 18, 17 en bijna 15 en heb een relatie met Erik.

Al met al is er genoeg te doen, samenwerken is daarbij de sleutel tot succes. De kunst is om de plannen waar te maken en om te zetten in concrete acties. Daar gaan wij ons voor inzetten. Daarbij hopen we op uw steun en hulp. Dát vinden wij belangrijk.

  • Evelien Kars
  • e.kars@ermelo.nl
  • 06 – 349 298 18