Sportcomplex mét zwembad

geplaatst in: Algemeen | 0

Door René Arts – Op woensdag 1 juni was de Raadsvergadering over het nieuwe coalitieprogramma en werden de nieuwe wethouders van CDA, CU en Een Ermelo beëdigd.

Waar in de verkiezingscampagne nog aan getwijfeld werd, maar in dit coalitieprogramma positief opviel is dat de bouw van het zwembad en de sporthal niet meer ter discussie staan voor de huidige coalitiepartijen. En dat de huidige plek van Calluna beschikbaar komt voor woningbouw, iets waar Progressief Ermelo zich de afgelopen jaren ook hard voor heeft gemaakt. Wij zijn blij dat de huidige coalitie deze plannen dus voortzet.

Progressief Ermelo heeft de nieuwe wethouders uiteraard gefeliciteerd en succes gewenst met hun belangrijke werk. Verder is Progressief Ermelo van plan om constructief oppositie te voeren en staat open voor samenwerking met alle partijen.