Hijs die vlag, op Coming-Outdag

geplaatst in: Algemeen | 0

Door Lida Veenstra – Ook dit jaar werken Progressief Ermelo, Village People en Welzijn Ermelo samen om de zichtbaarheid van de LHBTIQ+ gemeenschap te vergroten. Die zichtbaarheid draagt bij aan de veilige en inclusieve samenleving die Ermelo wil zijn.

Doe mee, en hang daarom op dinsdag 11 oktober de regenboogvlag uit.

Sinds 2019 doen steeds meer winkeliers, ondernemers, sportclubs, kerken en inwoners in Ermelo hier aan mee. Ook de gemeente hijst op die dag de regenboogvlag. Op die manier laten we zien dat iedereen mag zijn wie die is, ongeacht seksuele geaardheid, of gender.

Wil je erbij zijn en elkaar ontmoeten? Kom dan op dinsdag 11 oktober om 10.00 uur naar het Raadhuisplein. Mathilde Stam (Welzijn Ermelo) en Evelien Kars (Progressief Ermelo) geven dan het startsein voor Coming-Outdag door de regenboogvlag te hijsen. Voor koffie, thee en iets lekkers erbij wordt gezorgd.

Meer informatie bij Welzijn Ermelo: tel. 0341-560268 of mathilde.thijssen@welzijnermelo.nl