Politiek op het Pauwenplein

geplaatst in: Algemeen | 0

Op zaterdag 3 juni is Progressief Ermelo van 11.00 tot 14.00 uur aanwezig op en rond het Pauwenplein bij De Enk. Wij gaan dan graag met u in gesprek over de bezuinigingen die het College van Burgemeester en Wethouders voorgesteld heeft aan de gemeenteraad van Ermelo. Met deze voorstellen kan volgens het college 7,5 miljoen euro bezuinigd worden. Is deze enorme bezuiniging wel nodig en wat zijn daarvan de gevolgen voor de inwoners van Ermelo? Hebben de voorgestelde bezuinigingen invloed op het groen en de speelgelegenheden in uw omgeving? Wat zijn de consequenties voor de sportverenigingen? Kunnen culturele organisaties hun activiteiten blijven organiseren? Hoe belangrijk is het om een ‘zorgdorp’ te blijven?

Wat voor een dorp willen wij zijn?

Allemaal vragen die wij graag met u, inwoners van Ermelo, willen bespreken. Daarom staan wij een paar keer per jaar op verschillende locaties in het dorp. Ook gaan wij op werkbezoek bij organisaties en verenigingen en spreken wij regelmatig af met inwoners om over hun ideeën of zorgen over Ermelo te praten. Wilt u ook met ons afspreken? Mail ons dan via info@progressiefermelo.nl  of neem rechtstreeks contact op met een van onze raadsleden. Hun contactgegevens kunt u vinden op deze website onder ‘mensen’