Werkbezoek aan Ermelosche Psychologenpraktijk

geplaatst in: Algemeen | 0

Door René Arts – Op een regenachtige vrijdagmiddag zijn Evelien Kars (fractievoorzitter), René Arts (raadslid) en Sasja Amelunxen (fractieondersteuner zorg en welzijn) op bezoek geweest bij de Ermelosche Psychologenpraktijk (epp)-GGZ.

Na een rondleiding door de mooie praktijkruimte (er is nog ruimte beschikbaar voor een andere huurder, bijvoorbeeld een zorgaanbieder) hebben wij met Renske Kuipers (directeur van epp-GGZ) gesproken over allerlei ideeën die bij epp leven, zoals het vergroten van het aanbod voor groepen. Ook hebben wij van gedachten gewisseld over de visie van de gemeente dat meer mensen in het sociaal netwerk geholpen zouden moeten worden. Deze visie heeft voor- en nadelen. En soms is er gewoon iets nodig om dat te kunnen doen. Verder waren er nog wat vragen, waarna wij afgesproken hebben dat Renske met de raadsleden op bezoek gaat bij de wethouder.

Tot slot heeft Renske toegezegd dat iemand vanuit epp-GGZ mee zal werken aan de nog door Progressief Ermelo te organiseren tweede thema-avond over jeugdzorg en welzijn.