Progressief Ermelo op internet

geplaatst in: 1997 | 0

Progressief Ermelo heeft een eigen website op internet. Internetgebruikers kunnen de pagina’s van Progressief Ermelo vinden onder het adres www.progressiefermelo.nl. Op de internetsite is allerlei informatie over Progressief Ermelo beschikbaar. Zo kan men er (partij)politieke nieuwtjes vinden, maar ook naam en adres van de raads- en bestuursleden en de data van PE’s politieke spreekuur. De nieuwspagina’s worden up to date gehouden en bevatten steeds het laatste nieuws. Momenteel is er ondermeer informatie over het plan dat Progressief Ermelo heeft gemaakt om het stationsplein te verbeteren. Ter zijner tijd zal ook het nieuwe verkiezingsprogramma op internet komen te staan.

Steeds meer particulieren maken gebruik van internet. Het medium is populair onder jongeren. Zij kunnen zich nu op een eigentijdse manier informeren over de ideen van Progressief Ermelo. Het is ook mogelijk om Progressief Ermelo vanaf de homepage E-mails te sturen. Wie op deze moderne wijze wil discussiren met de fractieleden van PE kan rekenen op een reactie. Mensen die niet vertrouwd zijn met internet, zijn en blijven welkom op het spreekuur waar men de fractie in levende lijve kan ontmoeten.