Met Progressief Ermelo op de PEdalen

geplaatst in: 1997 | 0

Onder het motto ‘Met Progresief Ermelo op de PEdalen’ organiseert Progressief Ermelo een politieke fietstocht op donderdag 19 juni. De tocht voert langs een twintigtal plaatsen in het dorp die in de belangstelling stonden of staan van de politiek en Progressief Ermelo in het bijzonder. Reisleiders zijn de drie raadsleden van Progressief Ermelo. Zij zullen een toelichting geven en ter plekke vragen beantwoorden over de plaatsen die worden aangedaan. Inwoners van Ermelo die eens op een andere manier tegen hun dorp willen aankijken worden van harte uitgenodigd om aan de fietstocht deel te nemen.

Progressief Ermelo nodigt ook politieke voor- en tegenstanders van harte uit om mee te fietsen. Progressief Ermelo wil op deze manier letterlijk en figuurlijk stil staan bij plaatsen in Ermelo die volop in het politieke nieuws zijn. Plaatsen die op de route liggen zijn ondermeer de Stationsstraat, de Telgteroverweg, het sociale vernieuwingsproject ‘Kwetternest’, ’s Heerenloo en de Oude Nijkerkerweg. De voorlaatste halte is het Stationsplein, waar de raadsleden het plan van Progressief Ermelo ter verbetering van de stationsomgeving zullen toelichten.