Lijst voor gemeenteraadsverkiezingen compleet

geplaatst in: 1998 | 0

De leden van Progressief Ermelo hebben in de ledenvergadering van december j.l. het bestuur gemachtigd de lijst te complementeren vanaf plaats 10. Deze week is de definitieve kandidatenlijst bekend geworden. Het bestuur is erin geslaagd om de lijst te completeren met mensen die op allerlei wijzen actief zijn in verschillende sectoren van de Ermelose samenleving.

Zoals bekend hebben de leden van Progressief Ermelo Dirk de Vries Reilingh als lijsttrekker gekozen. Als tweede staat fractievoorzitter Laurens Klappe op de lijst. Derde is raadslid Gerard Heemskerk. De volledige kandidatenlijst:

1. Dirk de Vries Reilingh
2. Laurens Klappe
3. Gerard Heemskerk
4. Rob Horseling
5. Nel Franke
6. Mapy Abelman
7. Albert Grit
8. Gé Pak
9. Bart Jeroen Boiten
10. Ame Kooistra
11. Nel Doets-Litenberg
12. Francine Risseeuw
13. Corrie Vermaas-Duin
14. André Kuijpers
15. Edith van Elberg-Wielinga
16. Pim Engelsman
17. Fiet van Beek
18. John Iseger
19. Bram Vermaas
20. Bauke van Hulst