Wedstrijd Progressief Ermelo: Hoofdprijs Fiets

geplaatst in: 2002 | 0

Wie raadt hoeveel mensen er bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen op Progressief Ermelo stemmen, kan een spiksplinternieuwe fiets winnen. Iedereen die gokje wil wagen kan zich op 21 en 28 februari melden bij PE’s verkiezingskraam in de Enk. Daar is een deelnameformulier voorhanden. Bij de stand staat -ter oriëntatie- ook een overzicht met de volledige verkiezingsuitslag van alle partijen in 1994. Zowel toevallige voorbijgangers als politieke vrienden en vijanden, kunnen meedingen naar de hoofdprijs. Er is slechts één inzending per persoon toegestaan.

Progressief Ermelo heeft voor deze hoofdprijs gekozen omdat zij voor het terugdringen van de automobiliteit is. De partij pleit onder meer voor betere fietsverbindingen met en in het centrum en een bewaakte fietsenstalling bij het station.

Behalve de deelnameformulieren is bij de kraam ook allerlei informatie over de standpunten van Progressief Ermelo verkrijgbaar. Mensen met een JA/NEE- of een NEE/NEE-sticker op de brievenbus kunnen er de huis-aan-huis-folder krijgen die dit weekend in Ermelo wordt bezorgd. Wie de winnaar is, wordt op 5 maart bekend gemaakt als de verkiezingsuitslag vaststaat.