Progressief Ermelo behoudt 3 zetels

geplaatst in: 1998 | 0

Progressief Ermelo heeft haar drie raadszetels behouden. 2121 kiezers stemden op PE, waardoor opnieuw drie zetels werden behaald. Progressief Ermelo bedankt de kiezers voor het in haar gestelde vertrouwen.

Niet alleen Progressief Ermelo behield het zelfde aantal zetels, dit is bij alle partijen het geval. De zetelverdeling in de Ermelose raad bleef volkomen gelijk. Een verrassing na dermate tumulteuze jaren.

Progressief Ermelo bekijkt de verkiezingsuitslag met gemengde gevoelens. Vergeleken bij de vorige raadsverkiezingen heeft PE enigszins gewonnen, maar het was niet voldoende om een vierde zetel binnen te halen.

De raadsleden die voor Progressief Ermelo gekozen zijn: Dirk de Vries Reilingh, Laurens Klappe en Nel Franke. Nel Franke werd door voorkeursstemmen gekozen. Hierdoor keert Gerard Heemskerk niet terug in de raad.