Fija Tromp wint fiets Progressief Ermelo

geplaatst in: 1998 | 0

De Ermelose Fija Tromp heeft de fiets gewonnen die Progressief Ermelo had uitgeloofd voor degene die het aantal PE-stemmers goed zou raden. Fija Tromp raadde precies het juiste aantal stemmen: 2121. Aan de wedstrijd hebben 168 mensen deelgenomen. Van hen heeft 80 % Progressief Ermelo hoger ingeschat dan het behaalde resultaat van 2121 stemmen.
Lijsttrekker Dirk de Vries Reilingh heeft de nieuwe damesfiets inmiddels aan Fija Tromp overhandigd. Op de vraag of zij op 4 maart had gestemd, bekende zij zelf een van de 2121 stemmers op Progressief Ermelo te zijn.De prijs viel in goede handen, want zij bleek juist aan een nieuwe fiets toe te zijn. Haar reactie bij de overhandiging: ‘De fiets is er, nu het fietspad naar Drielanden nog’. Zij werkt als onderwijzeres in Harderwijk en fietst dagelijks op en neer.