Raadsleden Progressief Ermelo worden Buxus-ouder

geplaatst in: 1998 | 0

De fractieleden van Progressief Ermelo zijn buxus-ouder geworden door het adopteren van drie buxusboompjes op het terrein van Kasteel Staverden. De penningmeester van Progressief Ermelo heeft per behaalde zetel 25 overgemaakt aan de stichting Restauratie Kasteelpark Staverden. Deze stichting zet zich in voor de aanleg van een historisch verantwoorde siertuin bij Kasteel Staverden. Hiervoor zijn zo’n 10.000 buxusboompjes nodig. Met deze bescheiden bijdrage wil PE de aktie steunen die zo goed aansluit bij de ideeën van de partij: monumentenbehoud en versterking van landschapsbeheer. Progressief Ermelo hoopt van harte dat velen het buxus-ouderschap met haar willen delen, zodat de trotse ouders volgend jaar hun ‘kroost’ kunnen bewonderen.