Progressief Ermelo spreekt statenfractie Groenlinks

geplaatst in: 1998 | 0

De fractie van Progressief Ermelo heeft deze week een onderhoud gehad met de Statenfractie van GroenLinks. Onderwerp van gesprek was ondermeer de mogelijke komst van een regionaal bedrijventerrein in de omgeving van Horst. Zoals bekend is Progressief Ermelo een tegenstander van een bedrijventerrein bij Horst. Naar aanleiding van het gesprek met de fractie van PE heeft de statenfractie schriftelijke vragen gesteld aan het college van Gedeputeerde Staten. GroenLinks eist openheid en wil ondermeer weten of GS een bedrijventerrein bij Horst wil, of er gedreigd wordt met een grenscorrectie en of het juist is dat GS een regionaal bedrijventerrein wil, ook als dat ten koste gaat van natuur, milieu en landschap.

Op donderdagmiddag 8 oktober zal de statenfractie van Groen Links een werkbezoek brengen aan Ermelo. Hierbij zal ondermeer de bedreigde lokatie bezocht worden. Telefoonnummer van de statenfractie van GroenLinks: 026-3599458.