Fietsorkest Bicykletter in Ermelo

geplaatst in: 2002 | 0

Op uitnodiging van Progressief Ermelo doet de fietsende muziekgroep Bicykletter Ermelo aan op zaterdag 2 maart. Het fietsorkest bestaat uit 6 personen die samen rijdend en spelend op één fiets van zich later horen. Bicykletter speelt herkenbare circus- en filmmuziek, met een knipoog naar de fanfare. De muzikanten bespelen de trompet, altsax, tenorsax, accordeon en suzafoon. Bicykletter zal tussen 11 en 3 uur te horen zijn, terwijl zij verschillende routes door het centrum fietst. Begin- en eindpunt is steeds de verkiezingskraam van Progressief Ermelo. Daar is ondermeer het verkiezingsprogramma van Progressief Ermelo te verkrijgen, waarin veel aandacht voor fietsvriendelijk verkeersbeleid. Bij de stand van PE kan ook geraden worden hoeveel stemmen de partij gaat halen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart. De hoofdprijs is een fiets.