Afscheid wethouder de Vries Reilingh

geplaatst in: 2002 | 0

Met een druk bezochte afscheidsreceptie en vergezeld van vele lovende woorden heeft PE’s wethouder Dirk de Vries Reilingh afscheid genomen als wethouder van Ermelo. Uit handen van burgtemeester Omta kreeg de Vries Reilingh ‘de zilveren pauw’ uitgereikt, een onderscheiding die alleen ten deel valt aan Ermeloërs die van bijzonder belang voor Ermelo zijn geweest. Dirk is meer dan 20 jaar actief geweest in de gemeentepolitiek. Eerst als actievoerder, de afgelopen 8 jaar als raadslid waarvan 6 jaar als wethouder. De Vries Reilingh was wethouder van financiën, personeel/organisatie en milieu. Door zetelverlies van Progressief Ermelo heeft hij afscheid moeten nemen. Progressief Ermelo neemt geen afscheid van Dirk. Hij blijft actief in de partij.

Klik hier voor informatie over Dirk de Vries Reilingh