Politieke fietstocht Progressief Ermelo over woningbouw

geplaatst in: 2003 | 0

Op maandagavond 12 mei houdt Progressief Ermelo een politieke fietstocht. Progressief Ermelo wil met haar politieke fietstochten eens op een andere manier stilstaan op plaatsen die politiek in het nieuws zijn. Thema is dit jaar ‘woningbouw’, een onderwerp dat actueel in Ermelo is vanwege de grote woningnood. Er worden te weinig goedkope woningen gebouwd. De wachttijden zijn lang en er is vooral een tekort aan huisvesting voor jonge mensen die op zichzelf willen gaan wonen (starters).

Progressief Ermelo vindt dat er meer voor starters gedaan moet worden. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om daar hun zegje over te komen doen. Uiteraard zal de voltallige fractie aanwezig zijn.

De fietstocht voert langs mogelijke bouwlokaties. Ondermeer wordt het terrein van Sonneheerdt aangedaan. Ook zal een plaats bezocht worden waar commotie is ontstaan rond de huisvesting voor ouderen; in de omgeving van de Kanoweg is een woonzorgzone voor ouderen gepland.

Progressief Ermelo nodigt politieke voor- en tegenstanders van harte uit om mee te fietsen. Wie met Progressief Ermelo op de PE-dalen wil, is op 12 mei om 19.30 uur hartelijk welkom om mee te fietsen. Startplaats: voor het gemeentehuis. Alleen bij dramatisch slecht weer gaat de fietstocht niet door. Twijfelaars kunnen vanaf een half uur van tevoren bellen naar 06-12121510. De tocht duurt zo’n twee uur en wordt afgesloten met een kop koffie.