Algemene beschouwingen: Kritiek PE op college-voorstellen

geplaatst in: 2003 | 0

De algemene beschouwingen van de gemeenteraad in Ermelo worden met het jaar korter en saaier. Waren er in het verleden nog wel eens pittige discussies, de nieuwe trend lijkt te zijn om niet over de inhoud te discussiëren. PE doet hier niet aan mee. De partij vindt dat de burger er recht op heeft om in het openbaar de afwegingen van de verschillende partijen te horen. Het gaat tenslotte om veel geld van de burger en vaak ingrijpende keuzes.

Progressief Ermelo heeft vijf moties ingediend, waarvan de moties over het schoolzwemmen en de rekenkamer werden aangenomen. De moties over de brede school, kunst en cultuur en een extra uitkering voor de minima werden verworpen. Voor de complete tekst van de algemene beschouwingen: klik hier.