Fietstocht Progressief Ermelo

geplaatst in: 2006 | 0

Fietstocht Progressief ErmeloOp 25 februari organiseert Progressief Ermelo een fietstocht. Thema van de tocht is ‘verkiezingen’. De route voert langs plaatsen die van belang zijn in de Ermelose politiek. Er is aandacht voor woningbouwlokaties (DVS, de Arendlaan, Veldwijk), woonzorgzones en de brede school en verkeer (30 km zones en fietspad naar Harderwijk). Ook wordt langs de skatebaan en het vernieuwde stationsplein gefietst; zaken die er niet zouden zijn als Progressief Ermelo zich er niet voor had ingespannen. Wie eens wil zien wat progressieve politiek inhoudt, is hartelijk welkom. Gastheer en kopman is John Iseger, de voorzitter van het bestuur van Progressief Ermelo.

De tocht duurt maximaal anderhalf uur en begint om 14.00 uur. Begin- en eindpunt is de verkiezingskraam van Progressief Ermelo in de Enk, waar ook de verkiezingskrant en het verkiezingsprogramma verkrijgbaar is. Medewerkers van Progressief Ermelo zijn op 28 februari ook te vinden op de Ermelose weekmarkt.