debat telgtereng in gemeenteraad

geplaatst in: 2008 | 0

De gemeenteraadsfracties van SGP, Dorpspartij, Gemeentebelang en Progressief Ermelo hebben om een debat verzocht met het college van burgemeester en wethouders van Ermelo over de verplaatsing van voetbalverenigingen DVS’33 en EFC’58 naar de Telgtereng. Aanleiding is een notitie die ondermeer gezonden is naar de fractie van Progressief Ermelo en naar de pers. Volgens deze notitie zou de provincie Gelderland voorstander zijn van woningbouw op de Telgtereng. Ook zou dit goedkoper uit kunnen pakken dan verplaatsing van de voetbalverenigingen naar de Telgtereng en woningbouw op de terreinen van de sportverenigingen. Volgens de partijen heeft het college de gemeenteraad nooit geïnformeerd over deze mogelijkheid. De partijen, die allen tot de oppositie behoren, willen dit debat houden tijdens de raadsvergadering van donderdag 22 mei. Ze willen zowel in gesprek gaan met het college als met de andere partijen in de gemeenteraad.